Sähkön hinta Vantaa

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Vantaan halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Kilpailutettavat sähköyhtiöt Vantaalla

Alta löydät listattuna kaikki Sähköt.netin yhteistyökumppaneina toimivat sähköyhtiöt, jotka tarjoavat palveluitaan Vantaalle. Voit kilpailuttaa kaikki samalla hakemuksella ja valita mielestäsi parhaan vaihtoehdon!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Miksi kilpailuttaisit Vantaan sähkön kauttamme?

Palveluiden omatoiminen kilpailutus vie aikaa, oli kohteena mikä tahansa. Mutta Sähköt.netin kautta saat selkeälukuisen listan sähköyhtiöiden tarjouksista täysin veloituksetta. Palvelumme säästää sinulle siis aikaa ja rahaa!

Kilpailuta sähkösopimukset ympäri Suomen Sähköt.netissä

Mielestämme ei ole mitään järkeä maksaa ylimääräistä sähköstä, jos halvemmallakin pääsee. Harva meistä kuitenkaan jaksaa käyttää aikaansa sähköyhtiöille soittamiseen, mutta Sähköt.netin kautta se onnistuu vaivatta yhdellä hakemuksella. Palvelumme eivät vaikuta sähkön tai muiden kulujen hintoihin ja hakemuksemme on sitoutumaton, eli voit huoletta kieltäytyä kaikista tarjouksista!

Sähkön hinta Vantaalla

Vantaa on osa pääkaupunkiseutua ja sen sähkön hinta on pitkälti samalla tasolla naapurikuntien kanssa. Vaikka erot ovat pieniä, niin ne voivat tehdä kymmenien tai satojen eurojen eroja vuositasolla. Kuten usein korostamme, niin todella harva suomalainen kilpailuttaa sähkösopimuksen, mutta sen tekeminen säästää sinulle lähes aina selvää rahaa!

Sähkösopimustyypit

Toistaiseksi jatkuvat sähkösopimukset

Toistaiseksi jatkuva sähkösopimus on vaihdettavissa tai katkaistavissa asiakkaan toimesta milloin vain, kunhan kunnioittaa kahden viikon irtisanomisaikaa. Niiden hinta vaihtelee sähkön markkinahinnan mukaan, mutta ovat pääsääntöisesti hyvin vakaita. Voit kilpailuttaa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen milloin haluat!

Määräaikainen sähkösopimukset 1-2 vuodeksi

Kotitalouksien määräaikaiset sähkösopimukset tehdään perinteisesti 1-2 vuoden ajaksi ja kahden vuoden jälkeen myös määräaikaiset sopimukset ovat irtisanottavissa, vaikka niiden kesto on harvemmin tuota pidempään (yritykset saattavat tehdä pidempiä sopimuksia). Niiden etu on kiinteä kulutus- tai kuukausihinta, eli sähkölaskusi pysyy stabiilina, muttei myöskään hyödy sähkön hinnan halpenemisesta.

Sähköverkkosopimus

Sähköverkkopalveluista maksaminen sisältyy sähkösopimuksen hintaan, mutta tätä osuutta ei verojen ohella pysty kilpailuttamaan. Kun solmit sähkösopimuksen sähköyhtiön kanssa, niin he tekevät sopimuksen sähkönsiirrosta paikallisen verkon ylläpitäjän kanssa puolestasi. Verkon ylläpitomaksut päivittyvät lain mukaisesti tasaisin väliajoin.

Kilpailuta Vantaan sähkösopimus

Onko sähkösopimuksesi päättymässä, oletko muuttamassa vai haluatko muuten vain ottaa selvää tämän hetken sähkön markkinahinnoista ja mahdollisesti etsiä jotain parempaa?

Tiesitkö, että vain noin yksi kymmenestä suomalaisesta kilpailuttaa sähkösopimuksensa? Säästä aikaa ja rahaa kilpailuttamalla sähköyhtiöt Sähköt.netin kautta!

Muutto Vantaalle

Vantaalle muuttavan olisi hyvä pitää mielessä, että suositusvaroitusaika sähkösopimuksen tekemiselle on keskimäärin kaksi viikkoa. Kun teet ilmoituksen sähkön tarpeesta asuntoosi paria viikkoa ennen muuttoa, voit olla varma, että sähköt ovat tuolloin päällä (esimerkiksi viikonloput ja pyhät saattavat vaikuttaa sähköjen kytkentäaikoihin).

Jos unohdat ilmoittaa sähkön tarpeesta ajoissa, niin hätä ei välttämättä ole kovin paha, sillä useimmiten kytkennässä menee kuitenkin korkeintaan vain muutama päivä. Mikäli sähkön tarve on akuuttia, niin sähköyhtiöt voivat kytkeä sähköt myös pikakytkentänä, mutta tästä palvelusta joutuu usein köyhtymään vähintään muutaman kympin. Kun teet ilmoitukset ajoissa, niin varmistat, että et joudu maksamaan ylimääräistä!

Sähkösopimus opiskelijalle Vantaalla

Vantaa on monin paikoin Helsinkiä ja Espoota halvempi ja käytännöllisempi paikkakunta asua, joten on hyvin yleistä, että moni opiskelija majoittuu sinne. Valitettavasti sähköyhtiöt eivät juurikaan tarjoa opiskelija-alennuksia sähköstä, mutta muita kampanjoita saattaa esiintyä. Tällöin tosin pitää osata vältellä sisäänheittokampanjoita, joissa määräaikaisen sopimuksen alkuun annetaan todella halpa hinta sähkölle ja sitten se äkkiä nouseekin huomattavasti.

Jos sähkössä haluaa säästää, niin silloin toistaiseksi jatkuva sähkösopimus on hyvä, sillä sen voi vaihtaa ja kilpailuttaa aina, kun siltä tuntuu (tee kilpailutus ainakin parin vuoden välein). Määräaikainen sopimus on hyvä, jos haluat laskea rahankäyttösi tarkasti, mutta silloin luovut kilpailuttamisen ja sähkön mahdollisen halpenemisen tuomista eduista sopimuksen määräajaksi.

Opiskelijan kannattaa pääsääntöisesti suosia perusmaksutonta sopimusta, jossa perusmaksun puutetta kompensoidaan hieman korotetulla sähkön hinnalla. Tällä tavalla asukas voi paremmin vaikuttaa omasta sähkönkulutuksesta syntyviin kuluihin sen sijaan, että aina tarvitsee maksaa perusmaksu, jonka summa on vakio kulutuksesta huolimatta. Suomessa ylipäätään kannattaa myös suosia uusiutuvaa energiaa, joka on suosionsa vuoksi yllättävän halpaa.

Sähkösopimus yritykselle Vantaalle

Vantaa on täynnä teollisuusalueita, joissa toimivien yrityksien sähkönkulutus on korkea. Jos yrityksen kulutus ylittää sähköyhtiöiden rajat, heille voidaan mahdollisesti tarjota myös edullisempaa yrityssopimusta. Muista kysyä tämän mahdollisuutta sähköyhtiöltäsi ja jos sellaista ei tarjota, suosittelemme lähettämään hakemuksen muihin yhtiöihin!

Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen

Jos sinun täytyy katkaista vanha sähkösopimuksesi (oli asuinpaikkasi sitten Vantaa tai muu Suomi), niin se onnistuu ottamalla suoraan yhteyttä omaan nykyiseen sähköyhtiöön. Muista, että he vaativat usein vähintään kahden viikon irtisanomisajan sopimukselle.