Sähkön hinta Turku

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Turun halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Kilpailutettavat sähköyhtiöt Turussa

Turkuun on saatavilla sähköä useiden sähköyhtiöiden toimesta. Kilpailuta kaikki alla listatut sähköyhtiöt yhdellä hakemuksella kauttamme ja valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Miksi sähkön kilpailutus Turkuun kannattaa tehdä Sähköt.netin kautta?

Itse tehty sähkön kilpailutus vie paljon aikaa ja saattaa olla myös sekavaa pysyä kartalla tarjouksista.

Sähkö.net kilpailuttaa sähkön hinnan puolestasi puolueettomasti ja veloituksetta yhdellä hakemuksella, joka säästää aikaa, rahaa ja listaa kaikki sopimustarjoukset selkeästi ehtoineen.

Sähköt.net kilpailuttaa sähkösopimukset ympäri Suomen

Tilastojen mukaan vain noin 10 % suomalaisista kilpailuttaa sähkösopimuksensa, eli karrikoidusti jopa 90 % suomalaisista voisi päästä halvemmalla. Sähköt.net ei ota kuluttajalta palkkioita palveluistaan, eikä sen kilpailutuspalveluiden käyttö nosta sähkön hintoja. Hakemuksen voi jättää ilman sitoumuksia, eli sinun ei tarvitse ottaa mitään annettuja tarjouksia.

Sähkön hinta Turussa

Sähkön hinta Turussa on hyvin pitkälle samaa tasoa, kuin kaikkialla muualla Suomessa. Jos haluat kannaltasi parhaan sopimuksen, niin silloin kilpailuttaminen on suotavaa. Kilpailutus sujuu nopeasti Sähköt.netin kautta ja kannattaa muistaa, että pienikin ero kilowattitunnin hinnassa voi näkyä kuluissa selvästi koko vuoden aikana!

Sähkösopimustyypit

Toistaiseksi jatkuva sähkösopimus

Jatkuvalla sähkösopimuksella ei ole päättymispäivämäärää, toisin kuin määräaikaisessa sopimuksessa. Jatkuvassa sopimuksessa sähkön hinta päivittyy markkinahintojen perusteella, mutta pysyvät keskimäärin todella vakaana. Jatkuvan sopimuksen etu on se, että voit kilpailuttaa ja vaihtaa sen koska tahansa kahden viikon irtisanomisajalla.

Määräaikainen sähkösopimus

Yleensä määräaikaiset sähkösopimukset sovitaan 1-2 vuodeksi eteenpäin. Niissä voi olla joko kiinteä kilowattituntihinta tai kuukausihinta, mutta sopimuksen voi katkaista ainoastaan muuttotilanteessa kesken sopimusajan. Jotkut sähköyhtiöt tarjoavat lisäehdon, joka mahdollistaa sopimuksen muodon tai ehtojen muuttamisen kerran sopimuskaudessa.

Sähköverkkosopimukset

Sähköverkkosopimus tehdään sähkönjakeluverkosta vastaavan yhtiön kanssa, mutta tämän tekee useimmiten oma sähköyhtiösi puolestasi. Sähköverkkosopimusta ei pysty kilpailuttamaan, sillä sen hinta määräytyy lain perusteella ja hinnat päivitetään tasaisin väliajoin.

Kilpailuta sähkösopimus Turkuun

Kun löydät itsellesi uuden asunnon Turun seudulta, niin tarvitset myös sähköt asuntoosi.

Kilpailuttamisella varmistat, että saat itsellesi edullisimman ja ehdoiltaan kattavimman sähkösopimuksen. Vai onko määräaikainen sähkösopimuksesi päättymässä tai onko toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimuksesi jäänyt kokonaan kilpailuttamatta? Täytä Sähköt.netin hakemus ja katso tarjoukset!

Muutto Turkuun

Jos löydät itsesi muuttamasta Turun seudulle, niin muista, että sähkösopimus kannattaa olla sovittuna jo kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Tällöin minimoit riskit, että sähköjä ei olisi asunnossa heti muuttopäivänä – varsinkin, jos kyseessä on viikonloppu.

Mikäli unohdat kuitenkin sopia sähköistä asuntoosi ajoissa, niin yleensä sähköjen kytkennässä menee vain pari päivää. Akuuteissa tilanteissa voit turvautua myös maksulliseen pikakytkentään, joka maksaa muutaman kympin. Säästät kuitenkin eniten muistamalla tehdä sopimuksen ajoissa!

Opiskelijan sähkösopimus Turussa

Turku on opiskelijakaupunki ja tämän vuoksi monien ulkopaikkakuntalaisten muuttokohde. On kuitenkin todella harvinaista, että sähköyhtiö tarjoasi opiskelija-alennuksia sähkön suhteen Turun seudulla tai muuallakaan Suomessa, mutta erilaisia kampanjoita kannattaa etsiä. Tosin kannattaa myös vältellä sisäänheittokampanjoita, joissa sähkön hinta voi nousta nopeasti kampanja-ajan päätyttyä.

Yleensä hyvä ohjenuora opiskelijalle on ottaa toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka pystyy kilpailuttamaan aktiivisesti ja jossa hinta on kuitenkin pienistä kuukausittaisista heitoista huolimatta vakaa. Tosin, jos olet laskenut budjettisi tarkasti, niin myös määräaikainen sopimus voi sopia sinulle (varsinkin, jos kuukausihinta on kiinteä). Määräaikainen sopimus tosin evää kilpailuttamisen mahdollisuuden ennen määräajan päättymistä.

Kannattaa myös katsoa, että voitko saada sähkösopimuksen, johon ei sisälly perusmaksuja, joita peritään kuukausittain sähkönkulutuksesta huolimatta. Tällöin voit itse tarkemmin vaikuttaa sähkölaskun summaan kulutuksellasi, vaikka perusmaksun puute nostaisikin sähkön kilowattituntihintaa jonkin verran. Myös uusiutuvia enegialähteitä kannattaa suosia, sillä ne ovat nykypäivänä edullisia niiden suosion vuoksi.

Sähkösopimus yritykselle Turkuun

Turun seudulla toimivan yrityksen kannattaa kysyä sähköyhtiöltä yritykselle räätälöityä sähkösopimusta kilpailutuksen yhteydessä. Monet sähköyhtiöt tarjoavat tällaisia sopimuspaketteja yrityksille, joiden vuosittainen sähkönkulutus ylittää tietyn rajapyykin.

Kuinka irtisanon vanhan sähkösopimuksen?

Pystyt katkaisemaan sähkösopimuksen helposti, kun otat vain yhteyttä nykyiseen sähköyhtiöösi. Standardi on kuitenkin, että irtisanomisessa kunnioitetaan kahden viikon irtisanomisaikaa, joten aivan kuten uutta sopimusta tehdessä, muista tehdä irtisanominen ajoissa!