Sähkön hinta Tampere

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Tampereen halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Tampereella kilpailutettavat sähköyhtiöt

Katso lista yhteistyökumppaneistamme, jotka toimittavat sähköä Tampereelle. Kun lähetät tarjoushakemuksen kauttamme, niin se lähtee samalla kaikille sähköyhtiöille. Valitse sitten itsellesi sopivin tarjous!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Miksi kilpailuttaa Tampereen sähkö palvelussamme?

Sähköä ei kannata kilpailuttaa omatoimisesti, koska se voi viedä turhan paljon aikaa ja tarjousten puntarointi voi olla sekavaa. Kun lähetät hakemuksen Sähköt.netin kautta, niin saat selkeälukuisen listan kaikista tarjouksista ja eduista. 

Palvelumme eivät vaikuta sähkön hintaan tai muihin kuluihin, eikä hakemuksen jättäminen sido sinua mihinkään. Et siis häviä mitään, vaan säästät aikaa ja rahaa!

Kilpailuta sähkö Tampereelle ja muualle Suomeen Sähköt.netissä

Sähkö on yksi helpoimmista arjen palveluista, jossa voit säästää hintavertailun ja kilpailutuksen kautta. Vain 1/10 suomalaisesta kilpailuttaa sähkösopimuksensa, joten on todella mahdollista, että sinäkin maksat tällä hetkellä liikaa sähköstäsi!

Sähkön hinta Tampereella

Kun etsit sähkösopimusta Tampereelle, hintavertailua kannattaa harrastaa. Se onnistuu parhaiten Sähköt.netin kaltaisen palvelun kautta. Vaikka kilpailutuksen yhteydessä et saisikaan massiivisia alennuksia maksamasi sähkön kilowattituntihintaan, se voi tehdä kuitenkin ison summan vuodessa.

Sähkösopimustyypit

Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset

Tämän sopimuksen pystyy kilpailuttamaan, vaihtamaan ja katkaisemaan aina, kun haluat. Sinun tulee vain muistaa, että yleensä sähköyhtiöt antavat kahden viikon irtisanomisajan sähkösopimuksille. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus hinnoitellaan sähkön markkinahintojen muutoksien perusteella.

Määräaikaisesti voimassa olevat sähkösopimukset

Tavallisesti määräaikainen sähkösopimus solmitaan yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi kerrallaan, jonka jälkeen sopimus joko jatkuu toistaiseksi voimassa olevana tai sitten tehdään uusi sopimus. Määräaikaisten sopimusten hinta on kiinteä joko kilowattituntihinnaltaan tai kuukausihinnaltaan, mutta tätä sopimusta ei voi katkaista, ellei kyseessä ole muutto tai sopimus on ollut vähintään kaksi vuotta vuotta voimassa.

Älä stressaa sähköverkkosopimuksesta

Sähköverkkopalvelut ovat osa sähkölaskua, mutta tätä osuutta ei pysty kilpailuttamaan. Sähköyhtiösi tekee sopimuksen teon yhteydessä sopimuksen sähkönsiirrosta paikallisen verkon ylläpitäjän kanssa. Niiden maksut määräytyvät lain perusteella, joten tässä asiassa ei kannata murehtia säästämisestä.

Tampereen sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa

Jos mietit asunnon vaihtoa tai muuttoa Tampereelle, niin ennen asuntoon muuttoa sinun pitää hankkia sähkösopimus.

Se kannattaa kilpailuttaa, vaikka nykyinen sopimuksesi olisi ollut jo hetken toistaiseksi voimassa. Tämä onnistuu vaivatta Sähköt.netin kautta ja samalla säästät aikaa ja rahaa!

Muutto Tampereelle

Kun muutat Tampereelle tai Tampereen sisällä, niin kannattaa muistaa, että sähkösopimus on suotavaa tehdä kaksi viikkoa ennen asuntoon muuttamista. Sähköjä ei kuitenkaan välttämättä kytketä viikonloppuisin.

Parhaimmillaan sähköt voidaan kuitenkin kytkeä päälle pikapalveluna, mutta tästä palvelusta joutuu usein maksamaan useamman kympin. Tavallisesti sähköt saadaan asuntoon kuitenkin jo muutamassa päivässä.

Tampereen opiskelijan sähkösopimus

Tampereella on mm. yliopisto ja ammattikorkeakoulu, joten siellä asuu luonnollisesti myös paljon opiskelijoita. Monet sähköyhtiöt myyvät tarjouksiaan “opiskelijaystävällisillä hinnoilla”, vaikka ne eivät varsinaisesti olisi hinnaltaan tai ehdoiltaan opiskelijalle sen edullisempia, kuin muillekaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sähkössä voisi säästää kilpailutuksen kautta.

Varoituksen sanana opiskelijoille, että kannattaa olla tarkkana sisäänheittokampanjoiden suhteen, sillä sähkön hinta saattaa nousta todella paljon sen jälkeen, kun tarjouksen kampanja-aika on päättynyt. Parempi vaihtoehto on ottaa toistaiseksi voimassa oleva sopimus ilman perusmaksuja, jolloin omalla kulutuksellaan voi vaikutta mahdollisimman paljon sähköstä koituviin kuluihin. Kannattaa myös kiinnittää huomiota sähkön tuotantotapaan, sillä uusiutuva energia on tällä hetkellä suhteellisen halpaa.

Tampereen yrittäjän sähkösopimus

Tampereella toimivan yrittäjän kannattaa tutustua hintavertailun yhteydessä myös sähköyhtiöiden mahdollisiin yrityspaketteihin, joita räätälöidään yrittäjille, joiden sähkönkulutus on vuositasolla korkea. Jos nykyinen yhtiösi ei tarjoa tällaista mahdollisuutta, niin silloin kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa muut vaihtoehdot!

Näin irtisanot vanhan sähkösopimuksesi

Jos sähkösopimuksen irtisanominen on ajankohtaista, niin se onnistuu helposti ottamalla yhteyttä omaan sähköyhtiöön. Pidä kuitenkin mielessä, että toistaiseksi voimassa oleva sopimus pitää katkaista kahden viikon irtisanomistajalla!