Sähkön hinta Pori

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Porin halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Kilpailutettavat sähköyhtiöt Porissa

Tässä on listattuna kanssamme yhteistyössä toimivat sähköyhtiöt, jotka myyvät sähköä Porin asukkaille. Hanki edullisin sähkösopimus Poriin kilpailuttamalla kaikki yhtiöt samalla hakemuksella palvelussamme!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Miksi hankkisit sähkösopimuksen Poriin Sähköt.netin kautta?

Peruspalveluiden hintavertailu ja kilpailutus vie aikaa sen vuoksi, koska kuluttajan on otettava omatoimisesti yhteyttä sähköyhtiöihin. Sähkön hintavertailu ja kilpailuttaminen on Porissa nyt kuitenkin todella yksinkertaista ja nopeaa, koska yksi hakemus kilpailuttaa kaikki sähköyhtiöt samalla kertaa.

Hakemuksen täyttö ja lähettäminen vie vain minuutteja. Palvelumme käyttö ei myöskään heijastu hinnankorotuksina saamissasi tarjouksissa, emmekä suosi mitään tiettyä sähköyhtiötä, vaan saat suoraan heidän rehelliset tarjouksensa sähkölle. Olemme täysin puolueeton palvelu, joka säästää sinulle aikaa ja rahaa!

Sähkösopimuksen kilpailutus on helppoa Sähköt.netin kautta

Olisi suotavaa, että sähkösopimus kilpailutetaan aina muuton yhteydessä tai vähintään kahden vuoden välein. Vain yksi kymmenestä suomalaisesta kilpailuttaa sähkösopimuksensa, joten tuhannet kansalaiset maksavat todennäköisesti turhaan liikaa sähköstään.

Sähkön hinta Porissa

Vaikka sähkön hinta olisi suhteellisen samaa tasoa ympäri maata, niin Porissa toimivat sähköyhtiöt kannattaa kilpailuttaa pienistäkin eroista huolimatta. Pienetkin erot kilowattitunnin hinnassa voivat säästää tuntuvia summia, kun lasket vuoden aikana maksamasi sähkölaskut yhteen.

Sähkösopimustyypit

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus Poriin

Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset eivät ole rajattuja sopimusjaksoihin ja niiden hinnoittelu perustuu sähkön aktiivisesti muuttuville markkinahinnoille, eli sähkön hinta voi sekä nousta, että laskea. Hintojen ailahtelevaisuus on kuitenkin suhteellisen vähäistä ja voit vaihtaa tai katkaista sopimuksen silloin, kun haluat.

Määräaikainen sähkösopimus Poriin

Jos sinusta tuntuu, että haluat vakaamman hinnan sähkölle, voit tehdä myös määräaikaisen sopimuksen, jossa on joko kiinteä kuukausihinta tai kilowattituntihinta. Määräaikaiset sopimukset tehdään tavallisesti 1-2 vuodeksi. Kahta vuotta pidempää sopimusta ei tehdä yleensä sen vuoksi, koska ne voi kuitenkin irtisanoa ja kilpailuttaa kahden vuoden voimassaolon jälkeen.

Sähköverkkosopimukset Poriin

Kun teet sähkösopimuksen, niin sähköyhtiö tavallisesti tekee sopimuksen paikallisen sähköverkon ylläpitäjän kanssa puolestasi. Tästä vaivasta sinun ei siis tarvitse murehtia. Sähkönsiirto on myös osa sähkösopimusta, jota laillisesti ei pysty kilpailuttamaan, koska sen hinnoittelu perustuu lainsäädäntöön.

Sähkösopimuksen kilpailutus Porin seudulla

Tarvitsetko uuden sähkösopimuksen Poriin, koska olet muuttamassa paikkakunnalle uutena asukkaana tai vaihtamassa mielekkäämpään asuntoon?

Jos haluat säästää sähkölaskussasi, sinun kannattaa kilpailuttaa sähkösopimukset hujauksessa Sähköt.netin kautta!

Muutto Poriin

Uuteen asuntoon muuttavan kannattaa muistaa, että sähkösopimuksen sopimista suositellaan tehtäväksi vähintään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää, etteivät pyhät tai viikonloput vahingossakaan mene päällekkäin muuton kanssa.

Mikäli sopimuksen teko kuitenkin unohtuu tai jää viime tippaan, hätä ei ole kovin paha, koska yleensä sähköt saadaan kytkettyä kuitenkin muutamassa päivässä ja maksullisella pikakytkennällä jopa päivässä. Jos et kuitenkaan halua joutua maksamaan kytkennästä, pääset halvimmalla tekemällä sen ajoissa.

Opiskelijan sähkösopimus Porissa

Porin yliopistokeskus ja muut oppilaitokset tuovat kaupunkiin tuhansia opiskelijoita. Opiskelijaelämä on usein vyön kiristelyä ja sen vuoksi on tärkeää, että peruspalveluista ei makseta ylimääräistä. Sähkön hinta on usein hyvin pitkälle sama huolimatta siitä, oletko opiskelija vai et, mutta se ei tarkoita, etteikö tarjouksia joskus olisi.

Sähköyhtiöt saattavat tarjota esimerkiksi alennuskampanjoita määräaikaisille sopimuksille, mutta näissä on syytä olla tarkkana, etteivät ne ole ns. sisäänheittokampanjoita, joissa asiakasta houkutellaan muutaman kuukauden halvalla sähköllä, jonka jälkeen hinta nouseekin yhtäkkiä tuntuvasti. Opiskelijoille saatetaan myös tarjota sähkösopimusta alennetulla perusmaksulla.

Olemme kuitenkin tulleet siihen tulokseen, että tasapainoisin opiskelijan sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja ilman perusmaksua. Perusmaksuton sopimus on hieman kalliimpi käyttöhinnaltaan, mutta perusmaksu peritään aina, vaikka sähkönkulutuksesi olisi todella alhainen.

Sinulla on siis enemmän kontrollia sähkölaskun summassa, kun jätät perusmaksun pois ja käytät sähköä maltillisesti – puhumattakaan siitä, että voit aina kilpailuttaa ja vaihtaa sopimuksesi, kun haluat!

Yrittäjän sähkösopimus Porin seudulla

Jos yritys toimii Porissa ja sähkönkulutus on korkeaa, kannattaa sähkön kilpailutuksen yhteydessä myös tiedustella, että tarjoavatko sähköyhtiöt räätälöidyn yrityssopimuksen mahdollisuutta. Sähköyhtiöt, jotka tarjoavat tarkennettuja yrityssopimuksia, vaativat sen kriteerinä yleensä tarpeeksi suuren vuosikulutuksen (esim. 300 000 kWh vuodessa).

Kuinka irtisanot sähkösopimuksen

Sähkösopimuksen irtisanominen onnistuu helposti ottamalla yhteyttä omaan sähköyhtiöön.

On kuitenkin syytä pitää mielessä, että sähköyhtiöt edellyttävät sopparin irtisanomisessa kahden viikon irtisanomisaikaa. Jos sähköt jäävät vielä muutamaksi päiväksi päälle sen jälkeen, kun olet muuttanut pois, saatat joutua maksamaan uusien asukkaiden sähkönkulutuksesta.

Jos sopimuksesi on määräaikainen, et voi irtisanoa sitä ennen, kun määräaikaisuus päättyy, se on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta tai olet muuttamassa uuteen asuntoon.