Sähkön hinta Oulu

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Oulun halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Oulun kilpailutettavat sähköyhtiöt

Oulu on seutua, jolla moni sähköyhtiöt tarjoaa palveluitaan. Katso kilpailutettavat sähköyhtiöt alta, lähetä kaikille hakemus kauttamme ja valitse itsellesi sopivin tarjous!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Miksi kilpailuttaisit Oulun sähkön kauttamme?

Sähkö on kilpailutettava palvelu, mutta omatoiminen hintavertailu voi viedä aikaa ja mennä sekavaksi. Kauttamme lähtevä hakemus menee kaikille sähköyhtiöille samalla kertaa ja saat heidä tarjouksensa selkeästi listattuna sähköpostiisi.

Sähköt.netin käyttö ei vaikuta ostamasi sähkön hintaan, joten et häviä mitään, mutta voit säästää tuntuvia summia rahaa!

Kilpailuta Oulun seudun sähkösopimukset Sähköt.netissä

Selvityksien mukaan vain yksi kymmenestä suomalaisesta kilpailuttaa sähkösopimuksen tai tekee hintavertailua. Sähkö on yksi niistä arjen asioista, jossa ajan ja rahan säästäminen kauttamme onnistuu helposti.

Sähkön hinta Oulussa

Sähkön hinnoissa on eroja sähköyhtiöiden välillä, eikä Oulu ole poikkeus. Hintavertailulla ja kilpailuttamisella löydät itsellesi edullisimman sopimuksen ja kattavimmat edut myös Oulun seudulla. Marginaalisetkin erot kilowattitunnin hinnassa tekevät tuntuvia summia vuositasolla.

Sähkösopimustyypit

Jatkuvat sähkösopimukset

Jatkuvat sähkösopimukset, tai toistaiseksi voimassa olevat sopimukset, pystyy kilpailuttamaan aina halutessaan. Niiden sähkön hinta määräytyy vallitsevan markkinahinnan mukaan, mutta ne ovat pääsääntöisesti hinnaltaan vakaita. Sopimukset voidaan irtisanoa asiakkaan toimesta kahden viikon varoitusajalla.

Määräaikaiset sähkösopimukset

Yleisesti määräaikaiset sähkösopimukset tehdään korkeintaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan, yritykset saattavat tehdä pitempiä sopimuksia. Syy on se, että lain mukaan määräaikaisenkin sopimuksen pystyy irtisanomaan kahden vuoden jälkeen. Näissä sopimuksissa on kiinteä sähkön kulutushinta tai kuukausihinta, mutta sopimusta ei pysty purkamaan kuin muuttaessa (tai kun sopimuksen määräaika on kulunut).

Sähköverkkosopimus

Sähköverkkosopimus tehdään lähes poikkeuksetta sähköyhtiön toimesta sähkösopimuksen teon yhteydessä oman alueesi sähköverkon ylläpitäjän kanssa. Vaikka sähkönsiirto onkin osa sähkölaskua, tätä osuutta ei pysty kilpailuttamaan, sillä ne on hinnoiteltu laissa ja päivitetään tasaisin väliajoin.

Muista kilpailuttaa sähkösopimuksesi Oulussa

Jos löysit itsellesi uuden asunnon Oulun seudulla, niin ennen sähkösopimuksen tekoa kannattaa kilpailuttaa alueen sähköyhtiöt.

Jos et myöskään ole kilpailuttanut nykyistä, toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta pitkään aikaan tai ylipäätään koskaan, niin nyt se on kannattavaa tehdä Sähköt.netin kautta!

Muutto Ouluun

Kun muutat Ouluun tai muualle Suomeen, niin muista, että sähkösopimus olisi hyvä olla sovittuna vähintään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Tällä tavalla esimerkiksi pyhät tai viikonloppu ei pääse estämään sähköjen päällekytkentää, jolloin monet ihmiset muuttavat. Jos muuttopäivä kuitenkin osuu huonosti tai unohdat tehdä sopimuksen, niin monet sähköyhtiöt tarjoavat myös maksullisen pikakytkennän mahdollisuuden.

Opiskelijan sähkösopimus Oulun seudulla

Oulu on opiskelijakaupunki ja opiskelijan budjetti on yleensä tiukilla, jonka vuoksi sähkösopimus tulisi aina kilpailuttaa rahan säästämisen vuoksi. Sähkösopimuksia kaupataan usein opiskelijaystävällisinä, mikä tarkoittaa lähinnä samoja halpoja tarjoushintoja, mitä muutkin kuluttajat saavat. Eli opiskelijastatus ei tarjoa erityisiä alennuksia, korkeintaan harvoin.

Ajoittain saattaa ilmaantua sisäänheittokampanjoita, joissa on huomattavan halpa sähkön hinta alussa, mutta tarjousajan päätyttyä se nousee huomattavasti. Opiskelijan kannalta kannattavampi vaihtoehto olisi ottaa jatkuva sähkösopimus ilman perusmaksua (ilman perusmaksua sähkön käyttöhinta on aavistuksen korkeampi), jolloin hänellä on paras kontrolli sähkönkulutuksesta aiheutuvista kuluista.

Suosittelemme myös vertaamaan hintoja eri sähkön tuotantotavoissa, sillä esimerkiksi uusiutuva energia on tällä hetkellä suhteellisen edullista.

Yrittäjän sähkösopimus Oulussa

Oulussa on paljon tehtaita ja teollisuusaluetta, jossa toimii yrityksiä, joiden sähkönkulutus on korkea. Jos vuosittainen sähkönkulutus on tarpeeksi korkea, sähköyhtiöt voivat tarjota heille edullisempaa yrityssähkösopimusta. Tämän vuoksi yrittäjänkin kannattaa kilpailuttaa sähköyhtiöt, sillä se voi säästää hänelle tuhansia euroja vuodessa!

Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen

Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen on tehtävissä kahden viikon irtisanomisajalla. Tätä varten sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä omaan sähköyhtiöösi. Vanhan sopimuksen siirto onnistuu myös samalla, kun vaihdat sähköyhtiötä palvelussamme.