Sähkön hinta Lahti

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Lahden halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Lahden kilpailutettavat sähköyhtiöt

Lahdesta löytyy useita sähköyhtiöitä, jotka toimivat yhteistyössä kanssamme. Kilpailuta sähkö lähettämällä hakemus samanaikaisesti jokaiselle palvelussamme ja valitse paras tarjous!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Sähköt.net tarjoaa sinulle puolueettoman kilpailutuksen

Hintavertailu ja kilpailutus omatoimisesti vaatii aikaa, koska se edellyttää yhteydenottoja jokaiselle palveluntarjoajalle erikseen. Sähköt.netin hakemus leikkaa tämän ajantarpeen tunneista muutamaan minuuttiin.

Hakemuksemme on sitoutumaton, eli voit vapaasti kieltäytyä kaikista tarjouksista, eikä palvelumme käyttö näy millään tavalla saatujen tarjouksien hinnoissa. Kokeile huoletta ja aloita sähkössä säästäminen!

Kilpailuta sähkösopimus Lahteen Sähköt.netissä

Olit sitten yksityiskuluttaja tai yrittäjä, niin sähkösopimus tulisi aina kilpailuttaa muuttaessa tai tasaisin väliajoin. Sähkön hinnat muuttuvat ja ainoastaan 10 % suomalaisista edes kilpailuttaa sähkösopimuksensa.

Sähkön hinta Lahdessa

Aivan kuten muillakin Suomen paikkakunnilla, myös Lahden seudulla sähkön hinnat vaihtelevat ja elävät. Erot eivät yleensä ole kovin isoja kulutushinnalta, mutta ne voivat kasaantua tuntuviksi summiksi vuositasolla. Siksi myös Lahden sähköyhtiöt kannattaa kilpailuttaa!

Sähkösopimustyypit

Sähkösopimus (toistaiseksi voimassa oleva)

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on siitä kätevä, että sen voi lakkauttaa, vaihtaa tai muuttaa asiakkaan niin halutessaan. Tämän sopimusmallin hinta perustuu päivitettävään sähkön markkinahintaan, mutta nykypäivänä sähkön hinnan muutokset ovat marginaalisia.

Jos haluat lakkauttaa sopimuksen, niin ilmoitus pitää tehdä kaksi viikkoa ennen päättymispäivää.

Sähkösopimus (määräaikainen)

Määräaikaiset sähkösopimukset ovat keskimääräisesti yhden tai kahden vuoden ajaksi tehtäviä sähkösopimuksia. Niiden kilpailutus on ajankohtaista, jos sopimus on kestänyt kaksi vuotta (ja mahdollisesti muuttunut toistaiseksi voimassa olevaksi, jos uutta sopimusta ei olla tehty) tai kun sopimusaika on päättymässä.

Määräaikaisen sopimuksen hinta on kiinteä joko käyttö- tai kuukausihinnaltaan.

Sähköverkkosopimus

Sähköverkon ylläpitäjä vastaa sähkönsiirrosta asuntoosi. Heidän palvelunsa sisältyvät sähkölaskuun (verkon ylläpitokustannukset), mutta heidän hintansa on määritelty laissa ja näin ollen niitä ei voi kilpailuttaa.

Sinun ei tarvitse tehdä sopimusta itse, vaan sähköyhtiösi tekee sopimuksen verkon ylläpitäjän kanssa puolestasi sähkösopimuksen teon yhteydessä.

Kilpailuta sähkösopimuksesi Lahden seudulla

Onko Lahteen muutto tai uuteen asuntoon vaihtaminen ajankohtaista?

Ennen kun siirrät tavarasi uuteen asuntoon, tarvitset sinne myös sähköt. Kannattaa kuitenkin tehdä hintavertailua ennen tätä ja kilpailuttaa Lahden sähkö Sähköt.netissä!

Muutto Lahteen

Jos olet muuttamassa Lahteen tai vaihtamassa asuntoa, niin muista ilmoittaa sähkön tarpeesta sähköyhtiölle kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Jos olet liian myöhään liikenteessä kytkennän suhteen, niin asunnossa ei välttämättä ole sähköjä muuttopäivänä, koska sähköyhtiöt eivät välttämättä suorita kytkentöjä esimerkiksi viikonloppuisin tai pyhäpäivinä.

Mikäli käy niin, että olet myöhässä kytkennän suhteen, niin yleensä sähköjen kytkemiseen menee kuitenkin vain pari päivää. Lisäksi sähköyhtiöillä on olemassa maksullinen pikakytkentäpalvelu, jolloin sähköt pitäisi saada asuntoon päivässä.

Sähkösopimus opiskelijalle Lahdessa

Lahteen muuttavan opiskelijan kannattaa kilpailuttaa sähkösopimus aina ennen muuttoa. Valitettavasti opiskelijoille on todella harvoin olemassa erityisiä alennuksia, mutta silloin tällöin sähköyhtiöillä saattaa olla erilaisia hintakampanjoita. Jotkut kampanjat saattavat tosin olla määräaikaisia “sisäänheittokampanjoita”, joissa hinnat nousevat tuntuvasti tarjousjakson päätyttyä

Suosittelemme opiskelijalle perusmaksutonta sopimusmallia, jossa valitset perusmaksun sijaan hieman korkeamman käyttöhinnan sähkölle, mutta pystyt paremmin vaikuttamaan sähkölaskuusi kulutustottumuksillasi. Myös sähkön tuotantotavalla voi vaikuttaa oman sähkölaskun hintaan. Esimerkiksi uusiutuva energia on keskimääräisesti edullista.

Sähkösopimus yritykselle Lahdessa

Lahden seudulla toimivien yrityksien kannattaa myös kilpailuttaa sähköyhtiöt, sillä monet heistä tarjoavat sähkösopimuksia yrityksille. Näiden sopimuksien kriteerinä on usein tarpeeksi korkea vuosittainen sähkökulutus, esimerkiksi 300 000 kWh vuodessa. Eli jos yrityksesi maksaa perus sähkösopimuksesta, saatat maksaa paljon ylimääräistä vuodessa energiastasi!

Haluatko irtisanoa nykyisen sähkösopimuksen?

Voimassa olevan sähkösopimuksen irtisanominen onnistuu helposti ottamalla yhteyttä omaan sähköyhtiöön. Sähköyhtiöt vaativat yleisesti sopimuksen katkaisussa kahden viikon irtisanomisaikaa, joten muista ilmoittaa asiasta ajoissa.

Mikäli sopimuksesi on määräaikainen, niin sen irtisanominen onnistuu vain muuttaessa tai jos sopimus on ehtinyt olla voimassa vähintään kaksi vuotta.