Sähkön hinta Kuopio

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Kuopion halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Kilpailutettavat sähköyhtiöt Kuopion seudulla

Alta löydät listattuna kaikki palvelumme kanssa yhteistyössä toimivat sähköyhtiöt, jotka myyvät sähköä Kuopion seudulle. Voit kilpailuttaa kaikki nämä sähköyhtiöt samalla kertaa täyttämällä nopean hakemuksen sivustollamme – täysin ilmaiseksi!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Tämän vuoksi sinun kannattaa kilpailuttaa sähkösopimukset Sähköt.netin avulla

Palveluiden kilpailutus ja hintavertailu on aikaa vievää puuhaa, koska itse tehtynä kuluttajan täytyy ottaa yhtyttä omatoimisesti sähköyhtiöihin.

Sähköt.netin avulla useiden tuntien työ hoituu minuuteissa, eikä se maksa sinulle mitään tai vaikuta mitenkään saamiesi tarjousten hintoihin. Kilpailuta sähköyhtiöt puolueettomasti kauttamme säästäen samalla aikaa ja rahaa!

Sähköt.net tekee Kuopion sähkösopimuksen kilpailutuksesta helppoa

Tiesitkö, että ainoastaan 10 % suomalaisista ikinä kilpailuttaa sähkösopimuksensa? Sopimukset olisi hyvä kilpailuttaa muuton yhteydessä tai vähintään kahden vuoden välein, oli sopimusmuoto mikä tahansa.

Sähkön hinta Kuopiossa

Sähkön hinnat vaihtelevat eri sähköyhtiöiden välillä Kuopiossa ja sen vuoksi sähkösopimukset kannattaa aina kilpailuttaa uutta sopimusta tehdessä tai vähintään kahden vuoden välein. Sähkö ei välttämättä vaihtele hinnaltaan kovin tuntuvasti sähköyhtiöittäin, mutta pienetkin erot kasaantuvat vuoden aikana paljon ja maksamasi hinta sähköstä vuoden lopulla voi erota kymmenillä tai jopa sadoilla euroilla.

Sähkösopimustyypit

Kuopion toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi jatkuvat sähkösopimukset ovat hyvä vaihtoehto asukkaalle, koska sitä ei olla sidottu sopimusjaksoihin. Tässä sopimustyypissä sähkö hinnoitellaan sen päivittyvän markkinahinnan mukaan. Se saattaa kuulostaa ailahtelevaiselta hinnoittelulta, mutta pääsääntöisesti sähkön hinta on todella vakaa.

Voit vaihtaa sopimustyyppiä halutessasi tai irtisanoa sopimuksen kokonaan kahden viikon irtisanomisajalla.

Kuopion määräaikainen sähkösopimus

Mikäli et halua sähkön hinnan heittelevät yhtään, niin voit tehdä myös määräaikaisen sähkösopimuksen. Ne solmitaan normaalisti 1-2 vuodeksi kerrallaan (pidempiaikaisetkin sopimukset ovat mahdollisia, mutta eivät välttämättä tarpeen, koska määräaikaiset sopimukset voidaan myös purkaa, vaihtaa tai kilpailuttaa vähintään kahden vuoden jälkeen).

Määräaikaisessa sopimuksessa sähkö hinnoitellaan kiinteästi joko sen hetkisen käyttöhinnan (kWh) mukaan, tai se laskutetaan kuukausihinnalla.

Kuopion sähköverkkosopimukset

Sähköyhtiön asiakkaan tarvitsee aniharvoin tehdä itse verkkopalvelusopimusta Kuopiossa tai muuallakaan Suomessa, sillä tämä tehdään lähes poikkeuksetta sähköyhtiön puolesta paikallisen sähköverkon ylläpitäjän kanssa. Sähköverkon ylläpitomaksut perustuvat kiinteille, laissa säädetyille hinnoille, jotka päivitetään tasaisin väliajoin.

Tämän vuoksi sähkönsiirron hintoja ei pysty kilpailuttamaan, joten tästä asukkaan ei tarvitse stressata.

Kilpailuta sähkösopimukset Kuopion seudulla

Jos olet löytänyt uuden asunnon tai muuttamassa Kuopion seudulle, niin tarvitset sähkösopimuksen asuntoosi.

Todella moni suomalainen maksaa sähköstään liikaa sen vuoksi, että he eivät kilpailuta sähköyhtiöitä. Sähkösopimusten kilpailutuksen ei kuitenkaan tarvitse olla iso urakka. Siinä Sähköt.net auttaa!

Muutto Kuopioon

Kun muutat uuteen asuntoon tai tulet täysin uutena paikkakuntalaisena Kuopion seudulle, niin muista ehdottomasti tehdä sähkösopimus ajoissa! Sähköyhtiöt suosittelevat sopimaan sähköjen kytkennästä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää, koska näin varmistetaan, että sähköt ovat kytkettynä muuttopäivänä.

Sähköjä ei välttämättä saa kytkettyä esimerkiksi pyhänä tai viikonloppuisin, eli tällä vältetään ikävät päällekkäisyydet, vaikka normaalisti sähköjen kytkemisessä ei menisi, kuin muutama päivä.

Jos kuitenkin unohdat ilmoittaa muutostasi ajoissa, niin useilla sähköyhtiöillä on olemassa pikakytkentäpalvelu, jolloin sähköt pitäisi säädä asuntoon päivässä. Tämä voi kuitenkin maksaa yhtiöstä riippuen jopa lähemmäs 100 euroa, joten jos et halua maksaa ylimääräistä, muista ilmoittaa sähkön tarpeesta!

Opiskelijan sähkösopimus Kuopiossa

Kuopio on opiskelijoiden kaupunki ja opiskelijaelämä on niukkaa. Tämän vuoksi käy vain järkeen, että ostamissaan palveluissa pyrkii säästämään. Sähkösopimus on yksi yksinkertaisimmista tavoista säästää arkisissa asioissa, kun kilpailutat sen kauttamme.

Opiskelijat harvemmin saavat suoria alennuksia sähköstä, mutta saatat törmätä erilaisiin kampanjoihin, jotka tarjoavat halvempaa käyttösähköä tai madallettua perusmaksua. Monet kampanjat saattavat kuitenkin olla sisäänheittokampanjoita, joissa hinnat nousevat nopeasti tarjousajan päätyttyä ja saatat viime kädessä joutua maksamaan sähköstä enemmän, kuin luulit.

Suosittelemme opiskelijalle ennemmin toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta ilman perusmaksua, koska tällöin pystyt vaikuttamaan eniten sähkölaskun summaan kulutustottumuksillasi, vaikka perusmaksun puutteen vuoksi kilowattitunnin hinta olisi hieman suurempi. Kannattaa myös tarkastella eri energian tuotantotapojen hinnoittelua, sillä uusiutuvat energiamuodot ovat tällä hetkellä edullisia.

Kuopio ja yrittäjän sähkösopimus

Yrityksillä on luonnostaan suuri energiankulutus ja sen vuoksi myös yrityksien tulisi aktiivisesti kilpailuttaa sähköyhtiöt. Monet sähköyhtiöt voivat räätälöidä yrityskohtaisia sähkösopimuksia, joista voi pyytää tarjouksen. Sopimuksen kriteerinä on usein tarpeeksi korkea sähkönkulutus vuositasolla.

Jos yrityksesi ei ole vielä kilpailuttanut sähkösopimustaan, niin nyt on aika tehdä se!

Sähkösopimuksen irtisanominen

Jos haluat irtisanoa sähkösopimuksen, niin sinun pitää ilmoittaa siitä sähköyhtiöllesi kahden viikon irtisanomisajalla (aivan kuten kytkennässäkin). Tämä tosin onnistuu vain toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa, määräaikaiset sopimukset ovat irtisanottavissa asiakkaan toimesta vasta sopimuskauden päätyttyä, kahden vuoden jatkumisen jälkeen tai muuton yhteydessä.