Sähkön hinta Jyväskylä

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Jyväskylän halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Jyväskylän seudulla kilpailutettavat sähköyhtiöt

Jyväskylän alueella sähköä tarjoavat yhtiöt ovat listattuna alla. Kilpailuta kaikki yhtiöt helposti ja nopeasti samalla hakemuksella ja valitse mieleisin tarjous!

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Tämän vuoksi Sähköt.net on sinulle hyödyllinen palvelu

Jos haluat vertailla sähköyhtiöiden hinnat itse, niin se edellyttää sinua ottamaan itse yhteyttä kaikkiin sähköyhtiöihin. Sähkö.net tarjoaa sinulle yksinkertaisen hakemuksen, jolla voit kilpailuttaa kaikki samalla kertaa.

Sivustomme käyttö ei maksa sinulle mitään, eikä sen käyttö tuo mitään lisämaksuja tai kuluja sähkösopimukseen. Eli kitetytettynä: Säästät aikaa ja rahaa ilman riskejä!

Kilpailuta sähkösopimukset Jyväskylän seudulla Sähköt.netissä

Sähkösopimukset Jyväskylän seudulla kannattaa kilpailuttaa muiden paikkakuntien tavoin, koska sähköyhtiöiden hinnoissa on eroja ja vain yksi kymmenestä suomalaisesta edes vaivautuu tekemään hintavertailua.

Sähkön hinta Jyväskylässä

Jyväskylän alueella sähkö kannattaa kilpailuttaa aivan, kuten muillakin Suomen paikkakunnilla. Vaikka maakunnittain hinnat eivät eroa massiivisesti, marginaalisetkin erot sähköyhtiöiden välillä tekevät selkeitä eroja vuodessa maksamiisi summiin.

Sähkösopimustyypit

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen etu on se, että sen voi vaihtaa, muuttaa tai lakkauttaa aina halutessaan. Jatkuvan sopimuksen hinta määräytyy elävän markkinahinnan perusteella, mutta hintamuutokset ovat todella maltillisia. Kun irtisanot sähkösopimuksen, niin sähköyhtiöt odottavat kahden viikon irtisanomisaikaa.

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus tehdään normaalisti 1-2 vuodeksi kerrallaan. Pitempiaikainenkin määräaikaissopimus voidaan kilpailuttaa, purkaa tai vaihtaa korkeintaan kahden vuoden jälkeen. Määräaikaissopimuksessa asiakas sitoutuu kiinteään kilowattituntihintaan tai kuukausihintaan.

Sähköverkkosopimus

Sinun ei tarvitse asiakkaana huolehtia sähköverkkosopimuksesta paikallisen sähköverkkoyhtiön kanssa, sillä sähköyhtiösi tekee sopimuksen puolestasi heidän kanssaan sähkönsiirrosta. Verkon ylläpitomaksut on määrätty laissa ja niitä ei täten voi kilpailuttaa.

Kilpailuta sähkösopimuksesi Jyväskylän alueella

Oletko muuttamassa uutena asukkaana Jyväskylään tai oletko löytänyt itsellesi uuden, mielekkäämmän asunnon?

Siinä tapauksessa tarvitset sähkösopimuksen, mutta älä valitse summassa ensimmäistä vastaan tulevaa vaihtoehtoa, vaan kilpailuta sähköyhtiöt helposti kauttamme ja löydä edullisin tarjous!

Muutto Jyväskylään

Muista ilmoittaa sähkösopimuksen tarpeestasi sähköyhtiölle kaksi viikkoa ennen muuttoa. Tällä tavalla varmistat, että sähköt on varmasti kytkettynä, kun muutat, sillä kytkentä ei välttämättä onnistu pyhänä tai viikonloppuna.

Jos niin kuitenkin käy niin, että unohdat tehdä sähkösopimuksen ajoissa ja muuton aikaan sähköjä ei ole kytketty, niin normaalisti kytkennässä menee vain pari päivää.

Akuuteissa tilanteissa voi pyytää myös pikakytkentää, joka yleensä tapahtuu päivän sisällä, mutta tästä joutuu useimmiten maksamaan jonkin verran. Eikä palvelua välttämättä saa viikonloppuna, joten muista asioida sähköyhtiön kanssa aina arkiviikolla!

Opiskelijan sähkösopimus Jyväskylässä

Jos muutat opiskelijaksi Jyväskylään, niin fiksuimpia keinoja säästää vähistä varoistasi kotona on kilpailuttaa alueesi sähköyhtiöt. Opiskelijastatuksella ei juurikaan saa erityisiä etuja sähkön hinnassa, mutta joskus saattaa esiintyä erilaisia hintakampanjoita. Tällöin pitää vain osata välttää sisäänheittosopimuksia, joissa sähkön hinta nousee todella tuntuvasti halvan tarjousjakson jälkeen.

Yksi hyvä tapa vaikuttaa tuntuvasti omaan sähkölaskuun on valita perusmaksuton sopimus. Perusmaksullisessa sopimuksessa joudut maksamaan tietyn perussumman siitä huolimatta, mikä kulutuksesi on laskutusaikana ollut, mutta kilowattitunti on hieman halvempi.

Ilman perusmaksua sähkön käyttö on siis hieman kalliimpaa, mutta jos käyttösi on todella vähäistä, silloin myös laskusi on paljon pienempi. Kannattaa myös vertailla eri sähkön tuotantotapojen hintoja keskenään, sillä varsinkin uusiutuvat energiat ovat suosionsa vuoksi tällä hetkellä edullisia.

Jyväskylän yrittäjän sähkösopimus

Jyväskylässä toimiva yritys voi kysellä sähköyhtiöiltä yrityssopimuksia, jotka on räätälöity korkean sähkökulutuksen omaaville yrityksille. Tällainen ratkaisu voi tulla paljon halvemmaksi, joten jopa yrittäjän kannattaa tehdä hintavertailua. Jos kotitalous voi säästää vuodessa satoja euroja, yritys voi säästää tuhansia!

Haluatko irtisanoa nykyisen sähkösopimuksen?

Voit irtisanoa nykyisen voimassa olevan sopimuksen ottamalla yhteyttä omaan sähköyhtiöösi. Muista varata kahden viikon irtisanomisaika, jotta et joudu maksamaan ylimääräistä sen vuoksi, että joku muu käyttää vanhassa asunnossa edelleen nimissäsi olevaa sähköä.

Määräaikaisen sopimuksen irtisanominen onnistuu joko muuttaessa tai sopimuksen oltua voimassa vähintään kaksi vuotta.