Sähkön hinta Helsinki

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Helsingin halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Kilpailutettavat sähköyhtiöt Helsingissä

Alta löydät listan Helsingin alueella sähköä tarjoavista sähköyhtiöistä. Kilpailutat sähkösopimuksesi kaikkien näiden yhtiöiden kesken, kun vertailet hintoja sivustollamme.

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Miksi kilpailuttaa Helsingin sähkösopimukset Sähköt.netin kautta?

Sähköt.net on 100 % suomalainen ja täysin puolueeton sähkönsopimuksien kilpailutuspalvelu, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia säästämään selvää rahaa ja suoraviivaistaa palveluiden kilpailutuksen hankaluus ja ajankäyttö.

Sähköt.net kilpailuttaa sähkösopimukset kaikkialla Suomessa

Sähköt.net on osa kuluttajan arkiasioissa säästämiseen tarkoitettua tuoteperhettä, joka ei veloita senttiäkään käyttäjiltään tai lisää mitään piilopalkkioita palveluistaan hakemuksien kautta saatuihin tarjouksiin. Kun jätät hakemuksen palvelussamme ja saat tarjouksen, niin sinulla on täysi valta päättää, että haluatko tehdä uutta sähkösopimusta vai et.

Sähkön hinta Helsingissä

Sähkön hinta on ollut laskemaan päin viime aikoina Helsingissä, mutta hinnoissa on silti eroavaisuuksia sähköyhtiöiden kesken. Siksi on kannattavaa aina kilpailuttaa sähkösopimus ennen sellaisen tekoa, sillä se voi säästää sinulle huomattavan summan rahaa vuositasolla.

Sähkösopimustyypit

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Jos olet muuttamassa Helsingissä uuteen vakituiseen asuntoon, mutta et halua sitoutua samaan sähköyhtiöön määräaikaisesti, niin suosittelemme toistaiseksi voimassa olevaa sähkösopimusta. Sen hinta vaihtelee sähkön markkinahinnan mukaan, eli sähkön hinta voi vaihdella toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa suuntaan tai toiseen, mutta markkinahinta on pääsääntöisesti hyvin vakaa.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on katkaistavissa silloin, kun haluat (kahden viikon irtisanomisajalla).

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus on sovittu tietylle ajanjaksolle, keskimäärin 1-2 vuotta. Ottamalla määräaikaisen sähkösopimuksen sitoudut samaan sähköyhtiöön siihen asti, kunnes sopimuksen määräaika umpeutuu. Hyötynä määräaikaisessa sähkösopimuksessa on se, että sähkön kilowattituntihinta pysyy kiinteänä sillä tasolla, jonka markkinoilla on sopimusta tehdessä.

Määräaikainen sopimus voidaan katkaista muuton yhteydessä tai vaihtaa toiseen sopimustyyppiin, jos sellainen optio on tehty sähkösopimukseen. Jos määräajan päättyessä asiakas ei tee uutta määräaikaissopimusta saman sähköyhtiön kanssa tai vaihda sopimustaan toiseen sähköyhtiöön, sähkösopimus jatkuu vanhassa sähköyhtiössä toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

Sähköverkkosopimus

Sähköverkkosopimus solmitaan sähköyhtiön puolesta sähkönjakeluverkkoyhtiön kanssa. Vaikka sähköverkkosopimus on osa maksettavaa sähkölaskua, sitä ei voi kilpailuttaa, vaan sen hinnoittelu on määrätty laissa.

Kilpailuta sähkösopimus Helsinkiin

Onko aikeenasi muuttaa Helsinkiin tai oletko löytänyt kotikaupungistasi uuden asunnon, jossa ei ole vielä sähkösopimusta?

Sähköt.netin kautta voit kilpailuttaa helposti ja nopeasti sivustomme kanssa yhteistyössä toimivat sähköyhtiöt ilman sitoumuksia. Täytä hakemus tällä sivulla ja saat pian tarjouksen kaikilta sähköyhtiöiltä, joiden joukosta voit valita itsellesi mieluisimman sopimuksen.

Muutto Helsinkiin

Jos olet muuttamassa uutena asukkaana Helsinkiin kaupungin ulkopuolelta, niin sähkösopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen muuttopäivää varmistaaksesi, että asunnossa todellakin on sähköt päällä. Suosituksena sähköyhtiöt sanovat, että sopimus olisi suotavaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttoa, vaikka sähköjen kytkemisessä ei menisikään paria päivää kauempaa.

Mikäli kuitenkin unohdat tehdä sähkösopimuksen ajoissa, niin monet sähköyhtiöt tarjoavat myös samana päivänä suoritettavaa sähköjen pikakytkentäpalvelua, mutta sen hinnaksi muodostuu yleensä päälle 50 euroa. Jos et halua siis maksaa ylimääräistä, niin muista sopia sopimus ajoissa!

Sähkösopimus opiskelijalle Helsingissä

Opiskelijat etsivät usein alennuksia sähkösopimuksiin, mutta niitä ei valitettavasti ole juuri koskaan tarjolla. Opiskelija-asuntoihin on kuitenkin kuitenkin olemassa suositusratkaisuja sen suhteen, millaisia sähkösopimuksia niihin kannattaa ottaa. Vaikka kilowattitunnin hinnan eroavaisuus muutamalla sentillä ei juurikaan tunnu lompakossa, niin eroa saattaa syntyä muista lisämaksuista.

Opiskelijana Helsingissä asut todennäköisesti kerrostalossa ja niihin paras ratkaisu sähkösopimuksen kannalta on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka määräytyy markkinahinnan mukaan kuukausittain. Koska kerrostaloasunnon keskimääräinen sähkönkulutus on matala, niin se ei synnytä korkeaa taloudellista riskiä. Jos kuitenkin budjettisi on laskettu tarkkaan, voi harkita myös määräaikaista sopimusta, johon liitetään joko kiinteä kulutushinta tai kuukausihinta.

Sähkösoppareihin voi myös sisältyä perusmaksu, joka voi olla vuositasolla kymmeniä euroja ja todella matalalla kulutuksella sen hinta voi olla jopa 50 % sähkölaskusta. Jos haluat valita perusmaksuttoman sopimuksen, niin se kompensoidaan nostamalla jonkin verran kilowattitunnin hintaa. Jos kulutuksesi on matala, niin tämän pitäisi silti olla sinulle voitollinen ratkaisu.

Sähkön alkuperä vaikuttaa myös sähkön hintaan. Nykyään uusiutuviin energialähteisiin pohjautuva sähkö on suuressa suosiossa ja se on sen vuoksi keskimääräistä edullisempaa, kuin fossiilienergia. Samalla edistät myös ekologisemman energian käyttöä yhteiskunnassamme.

Sähkösopimus yritykselle Helsingissä

Jos olet hankkimassa tai kilpailuttamassa sähkösopimusta yrityksellesi Helsingin alueella, niin monet sähköyhtiöt tarjoavat räätälöityjä yrityksille, joilla on huomattava sähkönkulutus. Eli jos yrityksesi sähkönkulutus on tuntuvaa luokkaa, kannattaa kaikkia sähköyhtiöt kilpailuttaa siltä varalta, että heillä on tarjottavana yrityksellesi edullisempi paketti.

Kuinka irtisanon vanhan sopimuksen?

Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen onnistuu helposti ottamalla suoraan yhteyttä omaan sähköyhtiöön kahden viikon irtisanomisajalla. Aivan kuten sähkösopimuksen teossa, myös irtisanomisessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä et varmasti halua vahingossa joutua maksamaan ylimääräistä sähkölaskua asunnosta, jossa et enää asu.

Vanhan sähkösopimuksen vaihtaminen onnistuu myös Sähkot.netin palvelun kautta, kun solmit uuden sopimuksen uuden sähköyhtiön kanssa.