Sähkön hinta Espoo

Kilpailuta sähkösopimukset

Löydä Espoon halvin sähkösopimus minuutissa!

Sähköt.net on 100% ilmainen sähkön kilpailutuspalvelu!

Sähköt.net valkoinen

  • Saat kilpailutuksen tulokset heti
  • Tarjoukset järjestetään halvimmasta alkaen
  • Tarjolla on kymmeniä tarjouksia
  • Valitse mieleisesi sähkön tuotantotavat ja ehdot
  • Sähkön kilpailutus kauttamme on täysin ilmaista

täytä hakemus

1. Suodata tulokset

Valitse tuotetyyppi, sopimuskausi, vuosikulutus, energianlähde ja asumismuoto.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Saat hakukriteereitäsi vastaavat tarjoukset heti ja voit vertailla eri sähköyhtiöiden sähkösopimuksia.

tee sähkösopimus

3. Tee uusi sähkösopimus

Jos löysit nykyistä halvemman sähkösopimusen, voit vaihtaa siihen suoraan verkkopalvelussamme.

Sähköt.net

Suodata tulokset, vertaa hintoja sekä paketteja ja vaihda sähkösopimus suoraan netissä.

Kilpailutettavat sähköyhtiöt Espoossa

Alla on lista yhteistyökumppaneistamme, jotka toimittavat sähköä Espoon alueelle. Voit kilpailuttaa kaikkien näiden sähköyhtiöiden tarjoukset täyttämällä vain yhden hakemuksen palvelussamme.

Fortum sähkö
Lumo Energia
Kotimaan energia
Ilmatar sähkö
Loiste sähkö
Kymenlaakson Sähkö ksoy
Sallila Energia
Energia 247
GNP Energy sähkö
Optimitaso Oy sähkö
Pohjois-Karjalan Sähkö
Vihreä älyenergia Oy

Miksi kilpailuttaisit Espoon sähkösopimuksen Sähköt.netin kautta?

Sähköt.net on kotimainen, ilmainen ja puolueeton sähkönsopimuksien kilpailutussivusto, jonka avulla voit säästää arvokasta aikaa ja rahaa ilman, että teet muuta, kuin täytät yhden hakemuksen.

Kilpailuta sähkösopimukset Sähköt.netissä kaikkialle Suomeen

Sähköt.net on kehitetty kuluttajan avuksi arkiasioissa säästämiseen ja se on osa isompaa säästämiseen tarkoitettua palvelutuoteperhettä. Palvelumme ei kerää piilopalkkioita tai vaikuta sen kautta kilpailutettujen tuotteiden tai palveluiden hintoihin. Hakemuksemme on myös sitoutumaton, eli voit myös vapaasti jättäytyä hyväksymästä mitään sinulle annettuja tarjouksia.

Sähkön hinta Espoossa

Sähkön hinta vaihtelee Espoossa aivan samalla tavoin, kuin muuallakin Suomessa. Tämän vuoksi sähkösopimukset kannattaa aina kilpailuttaa, eikä valita ensimmäistä eteen tulevaa tarjousta. Vaikka kilowattituntihinnat voivat vaikuttaa marginaalisilta, vuositasolla pienetkin erot voivat näkyä kymmenien tai satojen eurojen säästönä.

Sähkösopimustyypit

Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on hyvä sellaiselle, joka ei ole vielä varma siitä, että haluaako hän sitoutua 1-2 vuoden määräajaksi johonkin tiettyyn sähköyhtiöön. Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa sähkön hinta määräytyy markkinahinnan perusteella joka kuukausi, eli sähkön hinta voi vaihdella jonkin verran, mutta se on pääsääntöisesti vakaa.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus voidaan katkaista asiakkaan toimesta kahden viikon irtisanomisajalla.

Määräaikaiset sähkösopimukset

Määräaikaiset sähkösopimukset sovitaan sähköyhtiön kanssa yleensä 1-2 vuodeksi. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön kulutushinta tai kuukausihinta pysyy kiinteänä, mutta asukas sitoutuu sopimukseen siihen asti, kunnes sopimusaika päättyy.

Määräaikaisuus voidaan kuitenkin katkaista muuton yhteydessä ja sähköyhtiöt voivat myös tarjota optiota sopimukseen, joka mahdollistaa sopimustyypin vaihdon kerran sopimuksen aikana. Jos määräaikaisuutta ei uusita, sopimus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana siihen asti, kunnes asukas katkaisee sopimuksen, uusi määräaikaisuuden tai vaihtaa sähköyhtiötä.

Sähköverkkosopimukset

Sähköverkkosopimus on osa sähkösopimusta, mutta se ei ole hinnaltaan kilpailutettavissa ja sen hinta määräytyy lakien mukaan, josta ei voi antaa alennuksia tai veloittaa liikaa. Sähköyhtiöt hoitavat puolestasi lähes poikkeuksetta verkkojakelusopimuksen asuinalueesi sähköverkon ylläpitäjän kanssa sähkösopimuksen teon yhteydessä.

Kilpailuta sähkösopimus Espooseen

Jos Espooseen muutto siintää katseessa, niin uuden asunnon löydettyäsi tarvitset myös uuden sähkösopimuksen.

Pystyt kilpailuttamaan sen helposti Sähköt.netin kautta kaikkien palvelumme yhteistyökumppaneiden kesken, jotka myyvät sähköä Espoon alueelle. Hakemuksemme on sitoutumaton ja sen lähetettyäsi saat tuota pikaa tarjoukset kaikilta sähköyhtiöiltä, joista sinun on helppoa valita itsellesi sopivin hinnan ja ehtojen perusteella.

Muutto Espooseen

Espooseen muuttavan kannattaa muistaa, että  sähkösopimuksen teko uuteen osoitteeseen olisi suotavaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Näin varmistat, että kotonasi on varmasti sähköt päällä muuttopäivänä. Yleensä sähköjen kytkennöissä ei mene paria päivää kauempaa, mutta sähköjä ei välttämättä saa asuntoon esimerkiksi viikonloppuisin

Jos et kuitenkaan muista pyytää sähköyhtiötä kytkemään sähköjä ajoissa, niin monilla niistä on mahdollisuus hoitaa sähköt asuntoon pikakytkentänä jopa viikonloppuisin, mutta tämä saattaa maksaa monta kymppiä. Hintaan saattaa myös vaikuttaa ajankohta (pyhät, viikonloput jne.). Halvimmalla kuitenkin pääset, jos olet oma-aloitteisesti hyvissä ajoin liikenteessä!

Opiskelijan sähkösopimus Espoossa

Opiskelijoille valitettavasti on harvemmin tarjolla erillisiä opiskelija-alennuksia, vaikka sähköyhtiöt saattavatkin pyörittää erilaisia kampanjoita aika ajoi. Opiskelija voi kuitenkin vaikuttaa suhteellisen paljon sähkölaskunsa summaan omilla valinnoillaan.

Opiskelija-asunnot ovat useimmiten pieniä yksiöitä tai kimppakämppiä, joihin on kannattavinta ottaa jatkuvasti päivittyvän markkinahinnan mukaan määräytyvä, toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Asuntoon voi myös kysyä määräaikaista sähkösopimusta, jossa kilowattitunnin hinta tai sähkölaskun kuukausihinta on kiinteä, mutta jos esimerkiksi kimppakämpästä joku muuttaa pois, sopimusta ei pysty kilpailuttamaan uudestaan ennen sen määräajan päättymistä.

Opiskelijan ei myöskään kannata ottaa sähkösopimusta, johon sisältyy perusmaksu, jos oma sähkönkulutus on matala. Jättämällä perusmaksun joudut maksamaan hieman kalliimpaa hintaa käyttösähköstä, mutta sinulla on myös enemmän valtaa vaikuttaa sähkölaskusi hintaan. Perusmaksu voi kuitenkin olla kuukausitasolla jopa puolet sähkölaskusta, jos sähkönkulutus on muuten todella matala.

Uusiutuvat energialähteet ovat nyt suuressa suosiossa ja tämän vuoksi niiden käyttöhinta on suhteellisen alhainen (ja tulee varmaan laskemaan entuudestaan, koska valtiot haluavat vähentää fossiilienergian käyttöä).

Sähkösopimus yritykselle Espoossa

Espoon alueella (varsinkin teollisuusalueilla) on runsaasti yrityksiä, joilla on korkea sähkönkulutus. Tällaiset yritykset voivat kysyä sähköyhtiöiltä räätälöityjä tarjouksia korkean kulutuksen sähkösopimuksille. Eli jos olet yrittäjä, kannattaa sinunkin ehdottomasti kilpailuttaa firmasi sähkösopimus!

Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen

Jos haluat katkaista vanhan sähkösopimuksen, niin se tapahtuu ottamalla yhteyttä omaan sähköyhtiöön. Myös sähkösopimusten irtisanomisessa kunnioitetaan yleisesti kahden viikon irtisanomisaikaa ja näin kannattaakin tehdä, jos et halua vahingossakaan maksaa yhtään ylimääräistä vanhan asunnon sähkönkulutuksesta poistuttuasi.

Kun kilpailutat sähkösopimuksen Espooseen, niin voit samalla katkaista uuden sopimuksen tehdessäsi myös vanhan sopimuksesi – olettaen, että muutat uuteen osoitteeseen tai että vanha sopimus ei ole määräaikainen.